پذیرش دانشجو بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر گناوه

پايان كلاس ها 99/03/12

شروع امتحانات 99/03/14

پايان امتحانات 99/04/03

امام علی علیه السلام: مَا أَكْثَـرَ اَلْعِبـَرَ وَ أَقَـلَّ اَلاِعْتِبَـارَ چه بسيار است پنـدها و چه اندكاند، پنـد پـذيران. نهج البلاغه/کلمات قصار 297

اوقات شرعی

به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور با جوایز میلیونی برگزار می شود

به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی،
بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور با جوایز میلیونی برگزار می شود

بزرگترین چالش کدنویسی کشور به صورت آنلاین و بدون نیاز به حضور فیزیکی برنامه نویسان، به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

در این مسابقه ی برنامه نویسی آنلاین که با عنوان «چکاوا» برگزار می شود، کافیست متقاضیان با یکی از زبان های برنامه نویسی #c و یا php آشنایی داشته باشند.

لازم به ذکرست برندگان این مسابقه نفراتی هستند که قطعه کد مورد نظر را به درستی و در بازه زمانی کمتر پیاده سازی کنند و در امتیازدهی به نفرات کیفیت کدنویسی لحاظ می شود.

مرحله اول این مسابقه آنلاین 26 آذرماه و مرحله دوم با حضور منتخبین در 29 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

همچنین زمان اعلام نتایج مرحله دوم بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور در روز 5 اسفندماه خواهد بود و به نفرات اول تا سوم این مسابقه به ترتیب 4، 3 و 2 میلیون تومان اهدا می گردد.

علاقمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند از 9 آذر لغایت 22 آذرماه به سایت http://chakava.iauec.ac.ir مراجعه کنند.